Categorii
Sport

Simona Halep nu credea că e posibil! Mutare neaşteptată a ITIA, în plin proces de dopaj

Simona Halep s-a trezit cu o altă surpriză neașteptată din partea Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Nu s-ar fi așteptat la așa ceva, în contextul scandalului de dopaj.

Simona Halep, surpriză neașteptată de la ITIA! Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului se promovează folosind imaginea campioanei din România, în ciuda scandalului de dopaj.

Chiar dacă a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, organizația își promovează site-ul oficial cu imaginea ei.

Simona Halep s-a trezit cu o altă surpriză neașteptată din partea ITIA

În secțiunea „Cine suntem” de pe site-ul ITIA, descrierea instituției conține o imagine cu sportiva din România. Totodată, descrierea instituției conține și următorul text.

„Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) este un organism independent înființat în 2021 de ATP, ITF, WTA și turneele de Grand Slam pentru a promova, încuraja, îmbunătăți și proteja integritatea evenimentelor profesioniste de tenis din întreaga lume.

Finanțată de cele șapte părți majore ale sportului – Federația Internațională de Tenis, ATP, WTA, Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open”, arată descrierea.

În fotografia aleasă de ITIA pentru a-și promova imaginea, Simona Halep lovește mingea din alergare. Totodată, este surprinsă doar partea inferioară a corpului ei.

Decizia luată de ITIA este una neașteptată, în contextul în care Simona Halep se află într-un conflict uriaș cu organismul independent ce își are sediul la Londra.

Mai mult, aceasta a criticat ITIA, susținând că a fost pedepsită pe nedrept în procesul pentru dopaj. Halep a reclamat tergiversarea procesului, fiind hotărâtă să își caute dreptatea la TAS.

Informaţiile scoase la iveală de o publicaţie străină vin să o apere pe campioana din România
În altă ordine de idei, informaţiile scoase la iveală de o publicaţie străină vin să o apere pe campioana din România. Mai precis, jurnaliştii de la Przegladsportowy nu înţeleg cum o campioană de calibrul Simonei a putut să ia un supliment alimentar de doar 1 dolar.

Se pare că persoana care deţinea compania ce producea Keto MCT ar fi fost prietenul lui Mouratoglou. „Cea mai scumpă academie din lume” şi au ajuns să folosească un supliment de doar 1 dolar, de care antrenorul ştia doar din auzite, subliniază jurnaliştii polonezi.

„Echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleţi importanţi. Exact aşa s-a apărat în faţa ITIA.

Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său. Cea mai scumpă academie din lume şi fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piaţă”, notează sursa citată.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.