Sursă foto: servuscluj.ro

Primele 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD s-au epuizat rapid după ce au fost puse în vânzare.

Cei care au optat pentru bilete de o zi au putut alege ziua în care să experimenteze cea mai frumoasă experiență festivalieră, alături de artiștii lor preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi la ora 14:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au vândut în câteva minute.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată în luna iunie. Între timp, fanii pot achiziționa abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/.

La finalul săptămânii trecute, creatorii UNTOLD au anunțat programul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha. Vineri, 4 august, va fi o altă zi spectaculoasă pentru fani, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de organizatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și suedezul Eric Prydz, fac parte din impresionantul line-up al celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023, va oferi fanilor emoția revenirii pe Cluj-Arena a unuia dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren, și tot în aceeași seară, pe scena principală a festivalului, va urca și David Guetta.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Toate numele anunțate până acum se găsesc pe untold.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.