Sursă foto: stiridecluj.ro

Locuitorii din Cluj-Napoca care doresc să scape de monotonie și să uite de problemele zilnice au o oportunitate unică de a asista la un spectacol de excepție chiar în orașul lor. În parcarea Magazinului Cora, începând cu data de 14 septembrie și până la 8 octombrie, de la ora 21:00, Circul Internațional organizează un extraordinar Monster Truck Motor Show.

Pasionații de motorsport, offroad și de celebrele camioane monster truck americane au o șansă unică de a vedea în acțiune numeroase vehicule impresionante cu roți uriașe, pe care le-au admirat în filmele de acțiune. Acești „monștri” cu o greutate de peste 4 tone vor „zburda” peste mai multe mașini, le vor strivi ulterior și vor realiza și demonstrații freestyle. Important de menționat că biletele NU pot fi achiziționate online, ci doar de la casieria circului. De asemenea, în zilele de luni și marți nu vor avea loc spectacole.

Circul Internațional le oferă invitația de a participa la Monster Truck Motor Show tuturor pasionaților de motorsport, amatorilor de adrenalină și spectacol, precum și copiilor însoțiți de părinți sau bunici. O experiență senzațională îi așteaptă pe toți participanții. Circul Internațional se întoarce la Cluj-Napoca în această toamnă cu un spectacol complet nou. Între 7 septembrie și 1 octombrie 2023, artiști din peste 10 țări, din toate colțurile lumii, vor prezenta numere pline de adrenalină în Cluj. Copiii vor putea să se bucure de roata morții, acrobații înălțătoare și de impresionantele numere de dresaj cu ponei, căței, cai și porumbei.

Acest spectacol este cu totul nou, astfel că cei care au avut ocazia să participe anul trecut pot să repete experiența cu încredere, pentru că nu vor avea parte de nicio clipă plictisitoare. Evenimentul va avea loc în apropierea Magazinului Cora, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142. Între 7 septembrie și 1 octombrie 2023, clujenii pot să se bucure de magia circului în fiecare seară, începând cu ora 18:00. Trebuie să țineți cont că în zilele de luni și marți nu se vor organiza spectacole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.