Încă o comună din Cluj intră în programul Vinerea Verde

Sursă foto: servuscluj.ro

O altă localitate din județul Cluj se alătură programului Vinerea Verde, potrivit anunțului CTP Cluj-Napoca. Începând cu data de 1 septembrie, cetățenii din comuna Baciu vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun în fiecare zi de vineri.

„Succesul proiectului, lansat sub sloganul „STOP! Azi mașina stă pe loc” de Primăria Cluj-Napoca, alături de CTP Cluj-Napoca, în urmă cu 2 ani, a inspirat și celelalte comune din zona metropolitană să-l implementeze cu sprijinul UAT-rilor, prima fiind Florești, începând cu luna martie, a doua Apahida, începând cu luna iulie, iar a treia va fi Baciu, începând cu luna septembrie.

Astfel deplasarea va fi gratuită pe toate mijloacele de transport public atât dinspre Cluj spre Baciu, cât și dinspre Baciu spre Cluj, în zilele de vineri a fiecărei luni calendaristice.

Obiectivul acestuia este încurajarea comunității clujene și a locuitorilor din zona metropolitană spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate. Accesul la transportul gratuit de vineri va fi direct, simplu și atractiv”, au declarat reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *