Prezent la Satu Mare, președintele național al Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost întrebat cum își explică faptul că PNL nu și-a desemnat niciun candidat pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Fostul premier și președinte al PNL a precizat totul este în favoarea candidatului Forța Dreptei, Adelin Ghiarfaș.

Ludovic Orban, am remarcat un lucru, cred că așa este. Că nu este un candidat la Primărie anunțat de către PNL, ceea ce înseamnă foarte clar că liberalii vor vota cu Adelin Ghiarfaș și care este singurul candidat liberal și sunt convins că toți cei care simpatizează cu ideile liberale vor vota cu Adelin Ghiarfaș”, a declarat președintele național al Forța Dreptei

Conform informațiilor PresaSM, conducerea Organizației Județene Satu Mare a PNL va anunța mâine că îl va susține în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare pe Ciprian Tișea (fost PSD), desemnat ASTĂZI drept candidat de conducerea centrală a AUR. Pe de altă parte, AUR va anunța tot mâine că îl va susține pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare pe Adrian Cozma, candidatul PNL.