Sursă foto: stiridecluj.ro

Școlile speciale din Cluj vor fi dotate cu echipamente digitale noi în valoare de peste 1,6 milioane de lei, achiziționate din fonduri europene.

Consiliul Județean Cluj a încheiat un contract pentru furnizarea de echipamente de telecomunicații și diverse tipuri de echipamente informatice destinate instituțiilor școlare speciale din Cluj. Această investiție face parte dintr-un proiect mai amplu, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care vizează dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj. Valoarea totală a proiectului este de 7.484.551,64 lei, cu TVA inclus.

Printre echipamentele achiziționate, care vor îmbunătăți procesul instructiv-educativ, se numără: 109 table interactive, 111 sisteme de sunet, 151 de camere videoconferință, 141 de scanere de documente portabile cu cameră, 6 videoproiectoare și căști audio, 8 softuri educaționale pentru elevii cu cerințe educaționale speciale, 3 smartboard-uri, 8 tablete grafice, 14 microfoane ambientale.

Valoarea contractului este de 1.651.044 lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.