Sursă foto: stiridecluj.ro

Pe strada Plopilor din Cluj-Napoca, un localnic este supus terorii în propria curte de către un vecin care pare că nu ține cont de lege.

Poliția și Primăria Cluj-Napoca cunosc situația din Plopilor, dar nu iau nicio măsură pentru a rezolva problema. În curtea respectivă, locuiesc două familii care plătesc chiria la Primăria Cluj-Napoca.

Bărbatul din imaginile de mai jos a cauzat distrugeri și își adresează frecvent injurii vecinului care se simte în pericol. Vecinul a depus numeroase plângeri la Poliție și Primărie, iar bărbatul din imaginile de mai jos a fost internat de mai multe ori pentru a se „calma”, dar a revenit în casa din cartierul Plopilor, continuând teroarea.

Vecinul aflat la capătul răbdării cere ca una dintre părți să fie mutată și că municipalitatea să își asume responsabilitatea în cazul în care bărbatul din imagini îi face rău cuiva, așa cum s-a întâmplat în trecut. În anii precedenți, bărbatul a fost reținut de poliție după ce o tânără a fost urmărită până în blocul unde locuia și a simțit că este în pericol. În acea perioadă, Stiri de Cluj a scris despre acest caz, dar nimic nu s-a schimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.