Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a anunțat că lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 172A, parte din primul lot al Drumului Bistriței, au fost finalizate în proporție de 65%. Acest proiect se referă la un sector de aproximativ 6,5 kilometri, care a fost modernizat cu finanțare europeană în cadrul proiectului Drumul Bistriței.

„Odată finalizate lucrările de modernizare și reabilitare a drumului județean, mai exact în cursul lunii octombrie a acestui an, vom realiza o nouă legătură cu județul Bistrița-Năsăud, cu efecte pozitive din toate punctele de vedere în ceea ce privește dezvoltarea acestei zone a județului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În prezent, etapa curentă a lucrărilor constă în operațiuni concentrate pe sistemul rutier pe întreaga lungime a sectorului de drum, care implică atât lucrări pregătitoare, cât și premergătoare asfaltării în două straturi: binder și strat de uzură. În plus, s-au încheiat în totalitate lucrările de consolidare a drumului, amenajarea rigolelor carosabile și a canalizației tehnice, care sunt destinate pentru montarea fibrei optice, serviciilor de telefonie și altele.

Până în prezent, s-au realizat acceselor către proprietăți în proporție de 60%. Termenul stabilit pentru finalizarea completă a lucrărilor este luna octombrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.