Peste 110.000 de fani din toată lumea au fost prezenți în a treia zi consecutiv alături de artiștii preferați, la Untold

Sursă foto: servuscluj.ro

Festivalul Untold, aflat la cea de-a opta ediție, a continuat să ofere momente memorabile pentru a treia zi consecutiv, bucurându-se de participarea a peste 110.000 de fani din întreaga lume. Aceștia au sărbătorit alături de artiștii lor preferați, aducând muzica și bucuria în prim-plan.

Mainstage-ul Untold a deschis porțile pentru a treia zi a festivalului, oferind atât live act-uri în premieră, cât și DJ set-uri exclusive. Martin Garrix, DJ-ul numărul 1 al lumii, a creat o atmosferă de euforie la Cluj-Arena. Setul său live a fost o explozie de energie de la început până la sfârșit, mulțumind fanilor din România cu versiuni remixate special pentru Untold și producții noi lansate. Momentul a fost deosebit de special și pentru un cuplu, care a ales să se logodească chiar în fața mainstage-ului în fața publicului entuziasmat.

Pe scena principală a festivalului, French Montana a oferit un show live plin de energie, captând atenția publicului cu cele mai cunoscute piese și invitând două fete din public pentru o sesiune de twerk. French Montana a fost impresionat de entuziasmul fanilor de la Untold și a mulțumit publicului pentru atmosfera magică creată.

A treia zi a festivalului a adus și o altă premieră cu Eric Prydz, unul dintre cei mai inovatori artiști din muzica electronică, care a purtat fanii într-o călătorie sonoră prin lumea tech și techno.

Pe scena Alchemy, amatorii de trap, hip-hop, dubstep și drum’n’bass au avut parte de o atmosferă incendiară alături de artiștii lor preferați, iar premiera ediției a fost DJ-ul și producătorul Apashe.

Duminică, festivalul Untold va fi încheiat de doi headlineri de top ai muzicii electronice: David Guetta și Armin van Buuren. Accesul în festival se face începând cu ora 16:00, iar fanii continuă să se bucure de evenimentul muzical de neratat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *