O adolescentă în vârstă de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Evenimentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul național DN59, între localitățile Timișoara și Beregsău Mare.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Timiș, un tânăr de 19 ani, care tocmai obținuse permisul de conducere, se afla la volanul mașinii care se deplasa pe DN59 dinspre Timișoara spre Beregsău Mare. Într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, o adolescentă de 17 ani, pasageră în automobil, a suferit leziuni mortale, în timp ce șoferul a fost și el rănit.

Conform surselor poliției, șoferul nu consumase droguri sau alcool, iar tragedia pare să fie rezultatul pierderii controlului asupra direcției în timpul conducerii. Tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale specializate, iar în legătură cu acest incident a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.