Sursă foto: servuscluj.ro

În ultimele zile, ninsorile abundente au creat probleme pe drumurile din Cluj. Ca urmare, mai mulți copaci au cedat sub greutatea zăpezii și au căzut pe șosele. Pompierii de la Garda de Intervenție Gilău au intervenit duminică seara și în cursul nopții trecute pentru a îndepărta peste 50 de arbori și ramuri căzute pe drumul dintre Someșu Cald și Mărișel. În cele mai multe cazuri, acestea erau ramuri încărcate cu zăpadă din cauza ninsorilor abundente, care erau aplecate peste sectorul de drum ce măsoară aproximativ 20 de kilometri.

De asemenea, echipele operative au intervenit pentru a elibera drumurile de arbori căzuți între Agârbiciu și Dângău, între Băișoara și Muntele Băișorii, între Bologa și Săcuieu, între Someșul Rece și Măguri Răcătău, pe strada Parâng din Cluj-Napoca, pe strada Someșul Rece din Gilău, în localitățile Valea Ierii și Muntele Băișorii și pentru a evacua apa dintr-o gospodărie inundată în Jucu Herghelie.

Reprezentanții ISU Cluj au transmis că aceste situații, deși în număr mare, nu au cauzat distrugeri sau pagube materiale semnificative. În plus față de echipele de pompieri, 10 echipe ale distribuitorului de energie electrică au acționat pe parcursul nopții pentru a restabili alimentarea cu energie electrică în mai multe localități din județ, deoarece liniile de transport și punctele de transformare ale energiei electrice au fost afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.