Sursă foto: servuscluj.ro

Nu se mai găsesc locuri de cazare, iar atmosfera în orașul de pe Someș devine din ce în ce mai animată, deoarece se apropie cel mai mare festival din România, Untold. Peste 100 de țări sunt reprezentate de tineri entuziaști așteptați să participe la acest eveniment. Pe durata a 4 zile și 4 nopți, artiștii de top vor atrage zilnic peste 100.000 de oameni în fața scenelor.

Din păcate, există și indivizi care speculează cu biletele, vânzând bilete false sau bilete pentru care s-a făcut deja check-in, ceea ce poate genera probleme pentru participanți.

„Va fi cea mai frumoasă ediție de până acum, cu numărul cel mai mare de paricipanți. Așteptăm peste 100.000 de participanti în fiecare zi. Ne bucurăm de foarte multe experiențe. Cei mici vor avea un spațiu dedicat unde părinții îi pot lăsa”, a afirmat directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji.

În ceea ce privește partea artistică, trupa de muzică rock Imagine Dragons din Las Vegas va urca pentru prima dată pe o scenă din România, iar organizatorii promit un spectacol excepțional.

Festivalul Untold se va desfășura în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Peste 1.600 de angajați din cadrul Ministerului Administrației și Internelor vor fi implicați în asigurarea securității evenimentului, printre care se regăsesc Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum și efectivele Poliției Locale. Aceștia vor fi prezenți pe toată durata celor 4 zile de festival, asigurând un mediu sigur și securizat pentru toți participanții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.