Sursă foto: cluj24.ro

O agenție imobiliară pune la vânzare „conacul perfect”, situat la intrarea în Gherla, județul Cluj, la prețul de 179.000 euro.

„Imobilul dispune de un living spațios care vă întâmpină cu un șemineu de care vă puteți bucura în zilele friguroase, o bucătărie open space și zonă de dining care abundă în lumină naturală având spații vitrate mari cu geam securizat, un dormitor matrimonial cu dressing, baie modern finisată și o terasă închisă”, se specifică în anunț.

Casa se află pe un teren de 700 metri pătrați, amenajat cu flori și arbori, cu o suprafață construită de 115 metri pătrați. Dispune de o piscină exterioară, saună, zonă de barbeque, sală de fitness, sală de gaming sau proiecție filme, precum și o zonă de depozitare la demisol. Este vândută complet mobilată și utilată, iar la cerere se poate anexa și o parcelă de 1100 metri pătrați de teren.

„Superba proprietate a fost amenajată pentru confortul, eficiența și bucuria unei vieți perfecte, astfel a fost dotată cu: sistem de supraveghere video, sistem de încălzire electrică prin pardoseală, izolație termică cu vată bazaltică, acoperiș cu țiglă Bramac și multe altele”, spune agentul.

Câțiva locuitori din Cluj au răspuns la o postare pe Facebook prin care se promova anunțul de vânzare a unui „conac perfect”, corectând descrierea clădirii. Unul dintre aceștia a lăsat un comentariu în care a precizat că, în conformitate cu definiția standard, un conac trebuie să aibă cel puțin 5000 de metri pătrați și 5 dormitoare.

„Grădina e frumoasă, fără doar și poate, dar pe lângă interpretarea greșită a acelui <<mansion>> care e sinonim cu palat/vilă/conac, ce e perfect la această casă? Cui se adresează? Dacă discutăm de familie cu unul sau doi copii, părinții sau copiii trebuie să doarmă în gradină sau pe terasă… Prin urmare, preț aberant, nejustificat pentru o casă cu un dormitor! Descrierea siropoasă și atât”, a precizat un altul.

Autoarea postării a justificat prețul postând un alt comentariu.

„Recunosc că am preluat descrierea de la agentul imobiliar care îmi promovează casa și această descriere este greșită, dar a afirma că prețul e aberant nu cred că e la locul lui!

E o casă care se vinde cu 1556 € pe metru pătrat, cu un teren de 7 arii, cu terasă parțial acoperită, piscină, saună, barbeque, un duș exterior, iar la subsol este o pivniță și încă două încăperi, dintre care una cu aparatură fitness.

Este o casă pusă la punct, izolată, cu vată bazaltică și acoperiș în întregime nou. Cumpărați un teren de 7 arii în zona asta și construiți o casă de 115 metri pătrați cu piscină și restul și vezi când tragi linia cât îți dă!”, a răspuns autoarea postării.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.