Sursă foto: servuscluj.ro

Ieri au avut loc 44 de percheziții în Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud în cadrul unui dosar care investighează infracțiuni legate de traficul de droguri de risc și mare risc, deținerea fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Ancheta este coordonată de procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, consumatorilor din județul Cluj și din județele limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 de lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, pentru audieri”, a declarat IPJ Cluj.

Suportul de specialitate în această acțiune a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din brigăzile de combatere a criminalității organizate din Oradea, Timișoara, Mureș, Alba, precum și serviciile de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad și Satu Mare, alături de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la aceste activități participă și jandarmii grupărilor mobile de jandarmi din Cluj și Mureș, precum și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.