Sursă foto: servuscluj.ro

În cursul nopții trecute, a izbucnit un incendiu într-o magazie plină cu rumeguș în localitatea Jucu de Mijloc. Flăcările au reprezentat o amenințare și pentru un atelier de mobilă din vecinătate, însă echipa de pompieri a reușit să limiteze și să controleze incendiul cu succes.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:15 și prezenta un posibil incendiu la un atelier de mobilă. Drept urmare, au fost alertate forțe și de la Detașamentele 2 Cluj-Napoca, respectiv Dej. Odată ajunși la fața locului, pompierii de la Detașamentul 1 au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la magazia unde era depozitat rumeguș, cu posibilitatea de extindere la atelierul lipit de aceasta. Astfel, s-a reușit protecția atelierului, incendiul fiind stins în limitele găsite.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. În aceste momente, pompierii sunt ajutați de un buldoexcavator pentru a înlătura efectele negative ale incendiului și a verifica existența unor focare ascunse. La o primă estimare, suprafața magaziei afectate este de aproximativ 50 mp”, a declarat ISU Cluj.

Conform informații, cel mai probabil, incendiul a fost declanșat de scântei produse de lucrările efectuate anterior cu un flex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.