Sursă foto: servuscluj.ro

Reprezentanții Peluzei „Șepcile Roșii” au transmis un avertisment către Consiliul Județean Cluj prin afișarea unui banner în peluza stadionului. În acest avertisment, ei solicită finalizarea lucrărilor la gazonul de pe Cluj Arena înaintea termenului stabilit, astfel încât echipa de fotbal Universitatea Cluj să poată juca meciurile de acasă în campionatul intern pe propriul stadion.

” Domnule Alin Tișe , pe noi ne interesează să vă țineți de cuvânt și să vă dovediți competența! Ne interesează să fie terminate lucrările la timp și gazonul să fie corespunzător pentru joc, conform promisiunilor și angajamentelor asumate de dumneavoastră! Domnule Tișe, pe noi ne interesează ca “U” să își joace meciurile ACASĂ, la Cluj, pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), înconjurată de toți suporterii și de toată dragostea pe care noi o putem dovedi pentru Simbolul Unor Inimi Românești!

Locul Universității este acasă, în Cluj-Napoca, în cel mai frumos loc de pe pământ, pe Stadion Dr. Mircea Luca, alături de toți aceia care respiră si trăiesc în Alb și Negru! Acest lucru trebuie să se materializeze începând cu 24 Aprilie, când “U” are programat următorul meci din postura de gazdă.” au declarat reprezentanții ”Șepcilor Roșii” Președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.