Sursă foto: stiridecluj.ro

Studenții încă nu au început cursurile, dar orașul se confruntă deja cu probleme majore de trafic odată cu începerea noului an școlar. Un șofer din Cluj-Napoca a raportat că pe Calea Turzii, venind dinspre Feleacu, traficul se desfășoară într-un mod extrem de aglomerat și lent. Acest lucru subliniază din nou problema gravă a lipsei centurilor și a infrastructurii de transport adecvate în oraș. Mai mulți șoferi au confirmat că traficul de dimineață pe Calea Turzii devine un coșmar.

„Așa e de săptămâna trecută nu e o noutate”, „No, stai să vină și studenții, și apoi postări cu aglomerația”; „Așa este în fiecare dimineață, MULTĂ RĂBDARE ȘI TUTUN pentru ca să ajungeți la destinație!”.

Locuitorii din Cluj-Napoca fac haz de necaz în fața problemelor constante ale traficului, care nu par a fi rezolvate cu promisiunile repetate ale administrației locale. „Urcați în metrou. S-a votat Boc de 20 ani”.

Infrastructura din Cluj-Napoca este suprasolicitată, iar una dintre cele mai grave probleme este traficul, care nu numai că duce la aglomerație pe străzi, dar contribuie și la poluarea aerului, având un impact negativ asupra sănătății populației și calității vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.