Sursă foto: stiridecluj.ro

Ești pasionat de domeniul IT sau ești student la Informatică și dorești să-ți dezvolți abilitățile? Te interesează un internship pe perioada verii? Te invităm miercuri și joi, 13-14 martie 2024, la Iulius Mall, la evenimentul CariereÎnIT, unde vei avea ocazia să interacționezi cu numeroase companii din domeniu și, de ce nu, să aplici pentru primul tău job!

CariereÎnIT este un proiect inițiat de Societatea Hermes, organizația studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Scopul acestuia este de a aduce împreună angajatorii și potențialii angajați, facilitând comunicarea dintre aceștia și integrarea tinerilor programatori în mediul profesional. În cadrul întregii săptămâni, în diverse locații din oraș, tinerii pot obține informații utile despre domeniul în care doresc să se specializeze, pot participa la workshop-uri și prezentări, pot vizita sediile companiilor partenere și pot discuta cu experți din domeniu. În plus, miercuri și joi, la Iulius Mall, pot aplica pentru un internship sau un job.

Job Fair – IT poate fi vizitat pe 13 și 14 martie, între orele 10.00 și 18.00, la parter, în zona culoarului H&M, iar companiile Automatify, .msg systems, HEITS Digital, Yardi, Yonder, Qubiz, FlowTraders, Wayfare și Arobs vor fi prezente la standuri cu oferte dedicate.

CariereÎnIT se adresează tuturor studenților și persoanelor pasionate de domeniul IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.