Mașină de Poliție, implicată într-un accident la Gherla. Autospeciala s-a ciocnit în trafic cu o mașină

O mașină de Poliție s-a ciocnit sâmbătă, 12 august, cu un alt autoturism condus de un tânăr, în orașul Gherla, din județul Cluj. În urma accidentului, nu au fost persoane rănite, însă autospeciala Poliției a fost avariată, potrivit site-ului local Gherla Info.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.50, pe DN1C, la ieșirea din orașul Gherla spre Livada, pe strada Clujului.

„Coliziunea faţă-spate s-a produs pe sensul de mers Gherla spre Cluj-Napoca, între autospeciala de poliţie, la volanul căreia se afla un poliţist din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla şi un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din judeţul Cluj”, a transmis IPJ Cluj, într-un comunicat.

Din imaginile publicate de presa locală reiese că maşina Poliţiei a fost cea care a lovit din spate autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

https://youtu.be/s2oDAlQhI9s?t=24

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă nu a fost blocat, însă s-a format o coadă uriașă de mașini, care s-a întins până la Iclod, potrivit sursei citate.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.