Sursă foto: servuscluj.ro

În anul 2024, prima zi de plată a impozitelor locale, ratelor și chiriilor este stabilită pentru data de 8 ianuarie. Primăria Cluj-Napoca îndeamnă cetățenii să evite posibilele aglomerări la ghișeele instituției și să utilizeze opțiunile online disponibile. O bonificație de 10% se acordă pentru achitarea impozitelor și taxelor locale până la data de 31 martie 2024. Modalitățile de plată online sunt următoarele:

Plata impozitelor și obținerea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, poate fi efectuată pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro. Pentru autentificare, este necesară înregistrarea în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale.

O altă opțiune pentru plata online a impozitelor locale este platforma www.ghiseul.ro.

De asemenea, se poate efectua un virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie.

Prima zi de plată pentru celelalte taxe (amenzi, autorizații de liberă trecere, contravaloare carte de identitate sau alte taxe) din anul 2024 este 3 ianuarie. Acestea pot fi achitate și online prin modalitățile menționate anterior.

Până la sfârșitul anului precedent, 89,1% dintre persoanele fizice (cu o sumă totală de 77.316.948 lei) și 94,6% dintre persoanele juridice (cu o sumă totală de 106.152.090 lei) și-au achitat impozitele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.