Când am avut un accident vascular cerebral în urmă cu doi ani, medicii nu erau siguri dacă voi putea vreodată să merg și să vorbesc normal din nou. Cu toate acestea, un an mai târziu mi-am recăpătat vorbirea și mobilitatea în jumătatea dreaptă a corpului.

Și toate acestea datorită persistenței mele și unui simplu squishy galben.

Această plantă este absolut necesară pentru tratament și recuperare după un accident vascular cerebral, deoarece reduce nivelul de colesterol, normalizează metabolismul, tonifică activitatea sistemului nervos și cardiovascular.

Pregătesc o infuzie de frunze uscate de celandină: 1 lingură din ele se toarnă cu 1 cană de apă clocotită. Se lasă la macerat timp de 2 ore și se filtrează și ar trebui să bei 1/4 cană de 3 ori pe zi, chiar înainte de masă.

Conform unei rețete populare, această femeie a preparat granule terapeutice vindecătoare din celandină: 50 de grame de rădăcini uscate au fost măcinate într-o râșniță de cafea până la o pulbere fină și amestecate cu miere colorată în proporție de 1:1. Se formează apoi granule, fiecare conținând o linguriță din acest amestec. Bilele gata se păstrează la frigider.

Luați de 3 ori pe zi înainte de mese, dizolvați încet și luați din perfuzie. Desigur, trebuie să faci și exerciții speciale pentru picioare și să lucrezi cu un logoped.