Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a informat că, începând de săptămâna viitoare, va adăuga mai multe vehicule pentru unele dintre liniile sale de transport public. Această decizie a fost luată având în vedere că perioada concediilor se încheie și începutul noului an școlar se apropie rapid.

„Pentru a ne asigura că transportul public rămâne o opțiune convenabilă pentru deplasările zilnice, începând cu 4 septembrie, vom suplimenta numărul mijloacelor de transport pe mai multe linii.

Cu vacanța de vară aproape de sfârșit și noul an școlar care bate la uşă, înțelegem că multă lume se întoarce la serviciu, după concedii, și se fac ultimele pregătiri pentru primul sunet al clopoţelului.

În acest sens CTP Cluj-Napoca anunță publicul călător că începând cu data de 4 septembrie 2023, va suplimenta numărul mijloacelor de transport pe principalele linii: 1, 6, 25, 3, 47, 21, 24B, 19, 30, 31, 36B, 9, 35. Iar cum toamna se numără recoltele, tot din data de 04 septembrie 2023 va fi suplimentat şi numărul curselor liniei 8L spre Piaţa Agro”, au declarat reprezentanții CTP.

Orarele actualizate sunt disponibile pe site-ul www.ctpcj.ro sau în aplicația mobilă Tranzy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.