Sursă foto: servuscluj.ro

Marți seară, o casă de pe strada Graurilor din Cluj-Napoca a fost cuprinsă de un incendiu violent. Flăcările au distrus acoperișul casei și s-au extins la o altă locuință din apropiere.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, situată pe strada Graurilor din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului acoperișul casei ardea generalizat, iar focul se extinse și la o porțiune de aproximativ 40 mp din acoperișul casei învecinate. De asemenea, focul era pe punctul să se propage și la acoperișul altei case poziționată la mică distanță mică față de incendiu.

Pompierii au acționat peste două ore cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins acoperișurile celor două case”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Nu a fost solicitată asistență medicală. Potrivit pompierilor, se presupune că defecțiunea instalației electrice din locuință a fost cea mai probabilă cauză a izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.