Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Florești a reușit să strângă o impresionantă cantitate de deșeuri de pe malurile Someșului. Mai exact, 1100 de tone.

Această acțiune de igienizare a început la data de 20 iulie și a fost realizată cu sprijinul unor echipe profesioniste și dedicate, precum echipele acțiuni speciale SASS, echipele de intervenție jandarmi, polițiști din cadrul IPJ Cluj, polițiști locali din Florești, responsabili ai compartimentului de protecția mediului din Primăria Florești și reprezentanți ai Hidroelectrica.

Pe parcursul acestei acțiuni, au fost colectate deșeuri voluminoase din albia Someșului, iar în plus, au fost demolate construcții ridicate ilegal pe malurile acestui râu.

”Grație celor 2 excavatoare și a 10 camioane de transport deșeuri, am reușit să adunăm peste 1100 de tone de deșeuri, provenite din depozitări ilegale sau aduse de ape, din localitățile din amonte.

Angajamentul nostru continuă! Vom lua toate măsurile posibile pentru a opri complet astfel de fapte atroce împotriva ecosistemului râului Someș, inclusiv prin utilizarea de tehnologii avansate în identificarea pe loc a celor care continuă să nu înțeleagă că în Florești astfel de acțiuni nu mai sunt permise”, a declarat Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.