Frații Tate au primit joi vizita iubitelor lor. Femeia care susține că are un copil cu Tristan Tate a venit cu micuța de mână și a intrat în Arestul Central. Și Andrew Tate a primit vizita iubitei sale. Ancheta procurorilor DIICOT continuă cu perchezițiile informatice.

Frații Tate au primit joi vizita iubitelor, Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate, a mers la Arestul central pentru a-l vizita pe milionar. Mama copilului lui Tristan Tate a mers însoțită de fetița lor la arestul central pentru a-l vizita pe milionar. Vă reamintim că unul dintre motivele invocate de apărătorii fraților Tate în cererea de eliberare din arest a fost că au copiii în întreținere.

Între timp, procurorii DIICOT continuă ancheta în cazul celor doi. Astăzi au loc noi audieri la DIICOT.

La Parchet a fost audiată zilele trecute și Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Femeia a ieşit în lacrimi de la audierile-maraton de la DIICOT. Potrivit unor surse judiciare, tânăra s-ar fi ocupat cu organizarea fetelor pe OnlyFans, iar procurorii care o acuză de trafic de persoane.

Stenogramele arată că Georgiana Naghel şi Luana Radu ar fi supravegheat activitatea pe site-urile pentru adulţi, în timp ce Andrew şi Tristan Tate s-ar fi ocupat de recrutarea fetelor prin metoda loverboy.

De asemenea, jurnaliștii britanici de la Daily Mail au scris că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, conform publicației din Marea Britanie.