Frații Tate au primit o nouă lovitură din partea procurorilor DIICOT. Autoritățile române au pus sechestru pe vila și mașinile de milioane de dolari pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră.

Astfel că, frații Tate riscă să își piardă toată averea. Procurorii DIICOT le-au pregătit o surpriză de proporții fraților Tate, la început de an. Întreaga avere a celor doi milionari britanici pe care o au în țara noastră a fost pusă sub sechestru.

Frații Tate riscă să își piardă toată averea

În plus, autoritățile române au pus sub sechestru colecția impresionantă de mașini pe care o dețin frații Tate, dar și câteva imobile, inclusiv vila de lângă București, unde potrivit procurorilor DIICOT, milionarii britanici ar fi exploatat sexual cel puțin șase tinere.

În următoarea perioadă, procurorii de la Crimă Organizată urmează să ridice 11 mașini pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră. Printre acestea se află și un Bugatti Chiron, care a fost evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380 de mii de dolari, două mașini marca Ferarri, care costă în jur de jumătate de milion de dolari, dar și un McLaren de circa 400 de mii de euro, dar și un Porsche GT Street de peste 300 de mii de dolari.

„În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate cadrul dosarului penal și dacă vom avea de a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”, a precizat Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate.

Două din cele șase tinere exploatate de frații Tate s-au constituit părți civile în dosarul în care frații Tate sunt acuzați  constituire de grup infracțional, de trafic de persoane şi viol. Pentru moment victimele milionarilor britanici nu au spus ce daune pretind.

Mai mult, frații Andrew și Tristan Tate speră să fie eliberați după judecarea contestației la arestare, care va avea loc cel mai probabil pe data de 5 ianuarie.

Elon Musk îl ironizează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Elon Musk a scris sâmbătă pe contul său de  Twitter un mesaj ironic la adresa lui Andrew Tate,după ce locația milionarului britanic ar fi fost identificată după o cutie de pizza.

„Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”, a spus Elon Musk sâmbătă pe Twitter, rețea pe care o conduce.

Cu puțin timp înainte de arestarea lui, de către DIICOT, Andrew Tate a apărut într-un filmuleț cu o cutie de Jerry’s Pizza, companie din România.

Conform unor surse aceste imagini ar fi dezvăluit autorităților locul unde se află Andrew Tate, urmărit de DIICOT încă din luna aprilie, după ce Poliția și procurorii au găsit în vila din Voluntari a lui Andrew şi Tristan Tate o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.