Sursă foto: servuscluj.ro

În cursul nopții trecute, a izbucnit un incendiu într-un apartament din Cluj-Napoca, cauzat de o cratiță cu mâncare uitată pe aragaz.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie, dintr-un bloc de locuințe de pe strada Răsăritului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au intervenit o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit o cratiță cu mâncare uitată pe focul deschis, care s-a extins și la hota de deasupra aragazului și a deteriorat pereții din apartament.

Focul a fost stins imediat, iar bărbatului care adormise în apartament i-a fost oferit primul ajutor calificat. Acesta a refuzat consultul medical”, a declarat ISU Cluj.

Pompierii atrag atenția asupra importanței cunoașterii măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, accesibile gratuit pe site-ul fiipregătit.ro. În special, este subliniată relevanța informațiilor privind prevenirea incendiilor la locuințe, disponibile la adresa https://fiipregatit.ro/ghid/ghid-incendiu/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.