Sursă foto: servuscluj.ro

Sâmbătă, la Cluj-Napoca, în sala special amenajată la BT Arena, va avea loc cel mai spectaculos eveniment al anului: o etapă a SuperEnduro World Championship!

În aceste zile, organizatorii fac ultimele pregătiri pentru a oferi un spectacol de excepție între orele 18:00 și 21:00, când cei peste 40 de participanți din toată lumea vor concura pe un traseu indoor. Acesta este considerat unul dintre cele mai spectaculoase trasee văzute până acum într-un spațiu interior.

Cei mai buni rideri se vor întrece pentru victoria de etapă în diferite categorii de vârstă. Este pentru prima dată în istoria noastră când o etapă a SuperEnduro World Championship are loc în țara noastră, iar alegerea Clujului ca gazdă este o premieră semnificativă.

“Suntem foarte fericiți ca în sfârșit să fim în România, e prima dată pentru Campionatul Mondial și în special în Cluj, unde sunt condiții speciale, foarte faină Arena, orașul e frumos, ne-am organizat bine!” a afirmat Alain Blanchard promotorul și organizatorul campionatului, care a supravegheat pas cu pas aranjarea sălii.

Printre participanți se numără și Sergiu Grecu, singurul român care a luat parte la Campionatul European anul trecut. După o recuperare reușită, acum este nerăbdător să se urce pe motocicletă și să își demonstreze abilitățile: “Cu siguranță sunt emoții, știu că vor fi și spectatorii aici, emoțiile sunt la început, înainte de cursă, dar când intri acolo în acțiune la grila de start ești focusat pe ce faci și nu mai vezi nimic în jur”. Sâmbătă, publicul îl va putea urmări în cadrul probei pentru piloții europeni.

Evenimentul va fi transmis în direct sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 18, pe Prima Sport!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.