Camelia Tișe, fosta soție a șefului liberal al Consiliului Județean Cluj, a murit de malarie, potrivit medicilor legiști care au finalizat autopsia, a relatat marți, 6 februarie, Antena 3, dar și Digi 24, care a publicat documentul.

Potrivit certificatului medico-legal emis de INML, cauza decesului Cameliei Tișe este malaria într-o formă severă. Femeia tocmai se întorsese dintr-o excursie în Zanzibar.

Camelia Tişe, fosta soţie a lui Alin Tişe, a fost găsită moartă în casă de către menajera ei, au declarat luni, 5 februarie, surse apropiate anchetei pentru Libertatea. Sursele citate au precizat că femeia nu prezenta urme de violență, iar primele date ale anchetatorilor arătau că decesul a survenit din cauze medicale.

Poliția Cluj a confirmat marți, 6 februarie, aceste informații: „În urma investigaţiilor preliminare efectuate de către poliţişti şi în baza primelor date indicate de medicii legişti, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă şi nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune”.

Camelia Tișe era notar public şi divorţase de Alin Tișe în 2018. Cei doi aveau împreună un copil