Sursă foto: Depositphotos.com

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Brașov, care se ocupa cu proxenetismul, a trimis-o pe iubita sa de 24 de ani să se prostitueze în Cluj și a câștigat sume mari de bani din aceasta activitate, circa 130.000 de lei. Pe parcursul aproape unui an, el a folosit-o pe iubita sa pentru a face bani din prostituție.

El a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Poliția a descoperit că în perioada 21 februarie 2022 – 09 ianuarie 2023, acest bărbat a profitat de relația sa cu tânăra din Brașov, care practica prostituția în județul Cluj, și a obținut beneficii patrimoniale în valoare de peste 128.000 de lei.

La data de 19 ianuarie 2023, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile din județele Brașov și Cluj, după emiterea mandatelor de percheziție de către Judecătoria Brașov, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. În timpul perchezițiilor au fost identificate și ridicate sume de bani în valoare de peste 6.000 de lei, precum și sisteme informatice, care vor fi utilizate în continuarea cercetărilor.

Ca urmare a probelor administrate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Mai apoi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, iar instanța a aprobat această măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.