Sursă foto: servuscluj.ro

Ieri, ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România, excelența sa Do Duc Thanh, a efectuat o vizită în județul Cluj. Delegația condusă de ambasador a fost primită de vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan.

„Este o nouă dovadă a faptului că județul Cluj este unul extrem de atractiv și ofertant, un punct de interes deosebit de important pentru partenerii străini și potențialii investitori. Dorința noastră este aceea de a dezvolta parteneriate stabile în multiple domenii și de derula proiecte care pot aduce plusvaloare părților implicate”, a declarat Vakar Istan.

Întâlnirea care a avut loc la sediul Consiliului Județean Cluj a oferit un cadru propice pentru prezentarea de către vicepreședintele Vákár a unora dintre cele mai importante instituții subordonate Consiliului Județean Cluj. În acest context, înaltul oficial a informat ambasadorul despre oportunitățile oferite de Parcurile Industriale Tetarom și avantajele multiple pe care le oferă agenților economici, precum și despre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, poarta aeriană a Transilvaniei.

De asemenea, s-au discutat posibilitățile de colaborare în diferite sectoare, în special în domeniile cultural, economic și universitar, vicepreședintele instituției județene sugerând și explorarea potențialului de colaborare în turism.

La rândul său, ambasadorul a manifestat un interes deosebit în ceea ce privește o posibilă colaborare între județul Cluj și unități administrative-teritoriale din Vietnam și a menționat și intenția unei companii vietnameze de a se stabili în Cluj. De asemenea, a avut o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri clujean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.