Sursă foto: servuscluj.ro

În dimineața zilei de marți, două persoane au decedat în urma unui accident în care au fost lovite de un șofer în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni. Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 6:15 în localitatea Jucu.

„Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice”, a declarat IPJ Cluj.

Echipa SMURD de la ISU Cluj a intervenit și a acordat victimelor primul ajutor.

„Echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, intervine în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Jucu Herghelie.

La fața locului s-au găsit doi bărbați cu traumatisme foarte grave, iar pentru unul dintre aceștia se aplică manevre de resuscitare”, a declarat și ISU Cluj.

Din păcate, personalul medical care a intervenit a confirmat decesul ambilor bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.