Europarlamentarul Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, spune că liberalii trebuie să „rămână în prima linie”, indiferent cu cine va face alianță. El a fost prezent la lansarea candidaților PNL din Sibiu, prilej cu care a punctat de ce a fost necesară o coaliție cu PSD.

Dan Motreanu: „PNL s-a opus extremelor. Trebuie să fim principalul partid

Prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, susține că în contextul geopolitic actual, coalițiile sunt necesare pentru a puea lupta împotriva „extremelor(n.r. partidele extremiste). Europarlamentarul susține că „liberalii nu trebuie să se compromită”, ci să rămână principalul partid, indierent cu cine va face alianță.

„ Trebuie să muncim şi să luptăm să luăm un rezultat bun, indiferent cu cine vom fi într-o coaliţie de guvernare, contează ca noi să fim principalul partid din acea coaliţie de guvernare, pentru că noi, liberalii, avem cele mai bune politici pentru România. O coaliţie presupune, de asemenea, un compromis pe care trebuie să-l faci, dar nu trebuie să ne compromitem şi noi, Partidul Naţional Liberal. PNL s-a opus extremelor, a avut forța să lupte cu extremele” a precizat Dan Motreanu, la lansarea candidaţilor PNL Sibiu.

Dan Motreanu

Dan Motreanu a fost însoțit la Sibiu de Raluca Turcan, în prezent, ministru al Culturii, pe care a lăudat-o deoarece „a reușit să implementeze proiecte” cu fonduri puține.

Raluca Turcan, reguli de „conviețuire” cu PSD: „Să nu mai fie jigniți social-democrații”

Raluca Turcan, deputată de Sibiu, nu putea lipsi de la lansarea candidaților PNL din acest județ. Ea lea cerut colegilor liberali să respecte câteva reguli de „conviețuire” cu PSD.

Ea le-a cerut colegilor liberali să nu mai accepte să fie jigniți de social-democraţi şi să fie interzisă migraţia primarilor de la un partid la altul.

Reamintim, PNL și PSD au decis să aibă liste comune la alegerile europarlamentare și la locale, pentru Primăria Capitalei și cele de sector.