Sursă foto: servuscluj.ro

Procurorii DIICOT cercetează cinci persoane din Cluj pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Unul dintre suspecți se află deja în arest într-un alt dosar, în timp ce ceilalți patru au fost reținuți de către anchetatori.

„În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – iunie 2023, cinci bănuiți (unul dintre aceștia este arestat în altă cauză) au comercializat în mod repetat, droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv, consumatorilor, din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 60 și 400 de lei.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Cluj, fiind descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efect psihoactiv (2 MMC), porționate și ambalate în plicuri de tip ziplock, plicuri de tip ziplock neutilizate, cântare de mare precizie, mai multe telefoane mobile și sume de bani în lei”, a declarat IPJ Cluj.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din Tribunalul Cluj a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor cinci suspecți.

Pentru asigurarea suportului de specialitate în această operațiune, Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române a fost implicată. Acțiunile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Poliția Municipiului Gherla, precum și de jandarmii din inspectoratele de jandarmi județene Cluj și Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.