Sursă foto: servuscluj.ro

Săptămâna trecută, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, a fost internată o pacientă în vârstă de 100 de ani după ce a suferit un accident în casă și și-a fracturat un picior. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar surprinzător, după doar 10 zile, a fost externată din spital într-o stare complet vindecată.

„Sănătatea este importantă la orice vârstă!

O zi cu motive de satisfacție pentru personalul Compartimentului Ortopedie din Clinica Chirurgie I. Doamna Elisabeta, o pacientă în vârstă de 100 de ani și o lună, părăsește spitalul complet vindecată, după ce a petrecut 10 zile aici.

A ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu o fractură de picior, urmare a unui accident casnic. De acolo, echipa medicului primar ortoped Cosmin Dicu, împreună cu medicii anesteziști au preluat-o și au evaluat-o în vederea intervenției chirurgicale. Pacientei i s-a implantat o tijă pentru fixarea membrului fracturat. Evoluția postoperatorie a pacientei a fost foarte bună, răsplătind astfel efortul echipelor medicale.

Doamna Elisabeta este o persoană energică, deocamdată se folosește de cadru pentru deplasare, însă este sigură că foarte curând se va putea deplasa din nou fără ajutor”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.