Lucian Viziru a revenit pe micile ecrane și a povestit care a fost cea mai mare frică a lui. Actorul a fost nevoit să trăiască cu o teamă uriașă ani de zile.

Lucian Viziru a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țară, dar a ales să plece în Germania și să dispară din lumina reflectoarelor. Acum, după câțiva ani, acesta s-a întors în România și și-a reluat activitatea.

În adolecență, Lucian Viziru a declarat că a trăit cu frica că își va pierde tatăl și bunicul, două persoane extrem de importante pentru el. Actorul a mai spus că avea coșmaruri și că i-a fost foarte greu.

„De când eram adolescent îmi era frică să nu moară tata și bunicul. Cu femeile din familia mea nu am avut o relație extraordinară pentru că mă puneau la treabă, dar când mă gândeam că tata sau bunicul ar putea muri, aveam coșmaruri. Din păcate, bunicul s-a dus primul și mi-a fost foarte greu să-l văd pe patul de spital. Nimeni nu a vrut să meargă la el în afară de mine. Apoi tata la fel, a fost ceva groaznic”, a declarat Lucian Viziru, potrivit fanatik.ro.

Lucian Viziru

Regretul lui Lucian Viziru

Acesta a mai spus că nu a fost niciodată pe aceeași lungime de undă cu fratele său, Augustin Viziru, și că regretă că vorbesc foarte rar. Actorul a declarat că a încercat mereu să-l protejeze de rele, chiar dacă se certau des.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește.

Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou”, declara Lucian Viziru.