Sursă foto: servuscluj.ro

Producătorii locali de alimente și vendorii non-alimentari care doresc să participe la Târgul de Crăciun din Piața Unirii și la Târgul de Iarnă de la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca se pot înscrie prin completarea formularelor de înregistrare. Atât vendorii de alimente, cât și cei non-alimentari au oportunitatea să-și expună produsele în fața peste 900.000 de vizitatori din țară și din întreaga lume, care trec pragul târgului de Crăciun din Cluj-Napoca în fiecare an.

Iată link-urile pentru înregistrare:

Târg de Crăciun, Piața Unirii:

Târg de Iarnă, Sala Sporturilor „Horia Demian”:

Târgul de Crăciun va avea loc în perioada 24 noiembrie 2023 – 1 ianuarie 2024, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Aici vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate în mod specific sărbătorilor de iarnă, unde se vor desfășura activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, precum și unde se vor comercializa cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

De asemenea, în Piața Unirii se va amplasa o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casa a lui Moș Crăciun.

În același timp, „Târgul de Iarnă” va fi deschis vizitatorilor în perioada 1 decembrie 2023 – 15 februarie 2024, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, și va fi dedicat activităților de iarnă, ideale pentru a crea amintiri de neuitat alături de familie, copii și prieteni.

Pe platou vor fi amplasate căsuțe iluminate care vor găzdui producătorii locali. Tot aici, copiii se vor bucura de trenulețul spiridușilor, o scenă dedicată concertelor și un patinoar de 600 mp.

”De la tradițional la modern, Târgul de Iarnă este un eveniment declanșat de gândul nerostit că joaca nu ar trebui să se termine niciodată, care ne îngăduie să visăm toată iarna, să ne jucăm, să ne bucurăm și să ne distrăm”, au transmis organizatorii târgului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.