Sursă foto: servuscluj.ro

În urma lucrărilor de întreținere efectuate de către Consiliul Județean Cluj pe DJ 107L Turda, s-a finalizat așternerea covorului asfaltic în sectorul de drum cuprins între kilometrii 1+205 și 2+320.

”Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean asigură o legătură directă cu municipiul Turda. Odată cu finalizarea acestora toți cei care tranzitează zona se vor bucura de o circulație rutieră fluidă, în condiții de deplină siguranță”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Înainte de aceasta, pe aceeași porțiune de drum s-au efectuat lucrări de întreținere a părții carosabile, care au inclus tratamentul denivelărilor și umflăturilor, îndepărtarea pietrișului și a altor resturi de pe suprafața carosabilă, umplerea rosturilor, repararea segmentelor afectate ale terasamentului, asigurarea drenajului prin curățarea șanțurilor, rigolelor și podețelor, precum și măsuri pentru îmbunătățirea aspectului drumului prin tăierea vegetației din vecinătatea acestuia.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor, se vor efectua încă operațiuni de completare a acostamentelor și lucrări de întreținere a drumurilor secundare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.