Sursă foto: stiridecluj.ro

Arhitectul Radu Vomir, originar din Cluj, a fost nefericitul protagonist al unui tragic accident de motocicletă în județul Alba, în care și-a pierdut viața. Incidentul dramatic a avut loc în data de 14 august, în jurul orei 18:45. În circumstanțe deoseol de nefericite, un Tractor Articulat Forestier (TAF), care transporta materiale lemnoase, a ieșit dintr-o zonă forestieră și s-a intersectat direct în fața motociclistului, lăsându-l fără nicio șansă de a evita coliziunea.

Tânărul șofer al TAF-ului, în vârstă de 25 de ani, originar din comuna Lupșa, județul Alba, a intrat pe Drumul Național 75, iar impactul a avut loc în zona kilometrului 101 +600 de metri, cu o motocicleta, condusă de bărbatul de 44 de ani, din comuna Florești, județul Cluj. Arhitectul Radu Vomir și-a pierdut viața nevinovat. Acesta conducea o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră în momentul impactului.

O ambulanță s-a deplasat rapid la locul accidentului, unde echipajul medical a depus eforturi pentru a încerca să resusciteze motociclistul. Cu toate acestea, toate încercările de salvare au fost fără succes.

În urma acestui incident tragic, întreaga comunitate a fost afectată profund de pierderea neașteptată a arhitectului Radu Vomir, care a decedat nevinovat în acest accident de motocicletă, ca urmare a imprudenței unor lucrători implicați în tăierea de lemne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.