Sursă foto: stiridecluj.ro

În cartierul Gruia din Cluj-Napoca, șoferul unei camionete a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme pe strada Magaziei și ulterior a părăsit locul accidentului. Unul dintre proprietarii mașinilor a afectate a relatat incidentul pe o platformă de socializare Facebook, menționând că intenționează să se adreseze Poliției Rutiere miercuri, având în vedere că în ziua precedentă, cu ocazia Sfintei Maria, instituția nu ar fi fost deschisă.

„Azi, la ora 17:07, pe strada Magaziei, în Gruia, Cluj-Napoca, o dubă frigorifică albă a lovit mai multe mașini, în timp ce se îndrepta spre intersecția cu Romulus Vuia. Duba a accelerat și a fugit de la locul accidentelor, lăsând în urma asfalt plin de cioburi, capace și jante de mașină.

Dacă cineva cunoaște proprietarul dubei sau are orice fel de informații de pe camere din zona, va rugam sa ne contactați. La Constatări – Poliția rutieră este închis azi, doar mâine putem declara accidentul”, a declarat un șofer marți seara.

În ciuda așteptărilor, s-a constatat că mulți șoferi nu au manifestat empatie față de situația clujenilor de pe strada Magaziei. În schimb, au afirmat că proprietarii autoturismelor avariate poartă o parte din responsabilitate pentru incident, argumentând că aceștia parchează pe ambele sensuri ale străzii și ocupă spațiul carosabil.

„Când aveți timp puteți să vă scoateți murăturile și canapelele de la răposații bunici din garaje și să vă băgați mașinile înăuntru. Că nu v-ați luat strada în fața casei. Nu că ăla cu duba a procedat corect… dar poate câte o “ notificare” dinasta vă bagă și pe voi în legalitate. Să vezi distracție dacă găsești și pe careva la daune…să vă scoată culpa comună. Spor”; „Urât din partea lui pentru ce a făcut, dar și cei care parcați pe str.Magaziei parcați de parcă v-ați cumpărat strada. Foarte rar pot trece două mașini una pe lângă alta. Sunteți de vină și unii și alții!”; „Să vă așteptați și voi la amenzi și ceva puncte. O să cam plătească toți pentru treaba asta, dacă nu mă înșel la culpă comună, fiecare își repară mașina pe asigurarea lui”; – sunt doar câteva dintre comentariile altor șoferi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.