Andreea Marin a avut un trecut tumultos în ceea ce privește relațiile ei amoroase. „Zâna Surprizelor” a fost înșelată de două ori la rând de foștii ei parteneri. Fosta prezentatoare de televiziune are o relație de mai mulți ani cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată când avea doar 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. Mariajul celor doi a durat doar trei ani de zile pentru că bărbatul ar fi înșelat-o pe fosta prezentatoare de televiziune. După o perioadă de timp, vedeta l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr cu care s-a și căsătorit. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta. Andreea nu s-a bucurat nici de această dată de o căsnicie fercicită pentru că artistul a înșelat-o cu Lavinia Pârva.„Zâna Surprizelor” a mărturisit că dacă ar putea să măsoarea durerea pe care a resimțit-o după ce a fost înșelată pe o scară de la unu la 10, suferința ei a ajuns până la 11. Andreea Marin a continuat prin a spune că divorțul nu este o dramă, ci o realitate. În plus, vedeta consideră că dacă două persoane nu se mai înțeleg, ar fi cel mai bine să se despartă.

„Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată” a mai declarat Andreea Marin.

Cu ce părere a rămas Andreea Marin după a treia căsnicie

Andreea Marin s-a căsătorit pentru a treia oară cu Ozturl Tuncay. În ciuda faptului că nu era pregătiră emoțional pentru încă un mariaj, vedeta a acceptat cererea bărbatului pentru că a simțit că nu a putut să refuze. Fosta prezentatoare de televiziune a explicat că în prima căsnicie nu a fost suficient de matură. În plus, ea a mărturisit că nu vrea să se împace cu niciunul dintre foștii soți.

„A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, mai spus Andreea Marin, potrivit Cancan.ro. Vedeta este împreună de mai mulți ani cu Adrian Brâncoveanu. Femeia nu a luat în calcul ideea de a se căsători cu actualul ei iubit.