Loredana este una dintre cele mai îndrăgite și lipsite de inhibiții artiste de la noi. Drept urmare nici de Crăciun vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a pozat sexy lângă brad.

De această dată, Loredana Groza nu a fost singură, ci alături de fiica ei. În imagini se poate observa că artista și-a lăsat formele la vedere, iar fanii nu s-au abținut și au reacționat.

Loredana

„Măcar astăzi să te fi abținut de la asemenea fotografie, dar mă opresc aici. CRĂCIUN FERICIT! (…) Crăciun fericit și binecuvântat va doresc tuturor!! (…) Crăciun fericit și ție alături de familia ta. (…) Crăciun fericit alături de cei dragi! Ești o crăciuniță superbă! (…) Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi! Crăciun fericit!(…) În ziua de Crăciun, Loredana Groza s-a pozat și alături de fiica ei, Elena.

Loredana
„Iubim Crăciunul Lori, Elena & Nichi”, a transmis vedeta. În fotografii, fiica ei poartă o rochie roșie, din tulle, pare scoasă din cutie, foarte aranjată, cu părul ondulat și machiată discret. Loredana Groza este mândră de copilul ei și de multe ori călătoresc împreună. Elena Boncea a moștenit trăsăturile mamei sale, însă ea a ales să nu facă muzică.

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza

Fiica Loredanei lucrează ca producător la unul dintre cele mai de success radio-uri din țara noastră, dar preferă să fie discretă, astfel că are conturile de socializare private. De asemenea, tânăra este pasionată de modă, scrie poezii și citește Shakespeare.

Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani, are o relație foarte bună cu mama sa, chiar dacă recunoaște, câteodată, că Loredana e complicată. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp.

Recent, Loredana Groza a dezvăluit ce relație apropiată are cu fiica sa. „Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, a declarat cântăreața.