Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj, întrunit în cadrul ședinței ordinare de astăzi, a aprobat un proiect de hotărâre ce urmărește modificarea și completarea listei de echipamente medicale destinate dotării Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Prin această modificare, unul dintre echipamentele inițial prevăzute va fi înlocuit cu alte opt dotări, evaluate la 1.490.000 lei, la care se adaugă T.V.A. Aceste echipamente vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

”Rațiunea care a stat la baza acestei decizii a fost aceea de a asigura atât o utilizare cât mai eficientă a fondurilor europene pe care le-am atras, cât și desfășurarea actului medical în cele mai bune condiții. Avem încredere că toate dotările propuse în acest proiect vor facilita întregul proces de diagnosticare și tratare a pacienților Ambulatoriului Spitalului nostru de Recuperare”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Cele opt echipamente adiționale destinate Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj, includ un ecograf dedicat evaluării complexe a afecțiunilor sistemice reumatologice, un sistem de examinare ultrasonografică doppler cervico-cerebrală, două defibrilatoare, două spirometre, un analizor pentru măsurarea oxidului nitric fracțional expirat, un audiometru.

Costul total al proiectului este de 26.505.701,81 lei, cu TVA inclus, și va fi finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.