Accident, miercuri după-amiază, în centrul Clujului

Sursă foto: servuscluj.ro

Miercuri după-amiază, două adolescente au suferit un accident în centrul Clujului, fiind lovite de o mașină. Ca urmare a accidentului, cele două tinere au fost transportate la spital. Ele traversau strada în mod neregulamentar în momentul impactului.

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 12:05, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre Piața Timotei Cipariu, în dreptul intersecției cu strada Iuliu Maniu, ar fi surprins și accidentat 2 minore, cu vârste de 6, respectiv 14 ani, aflate în traversarea neregulamentară a părții carosabile.

În urma evenimentului, minorele au fost preluate de un echipaj medical și transportate la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat IPJ Cluj.

Fetele au primit primul ajutor de la un echipaj mobil de terapie intensivă SMURD.

“Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat prim-ajutor calificat și a transportat la spital două minore, de 6 și 14 ani, implicate într-un eveniment rutier. Acestea erau conștiente și cooperante, prezentând, la o primă evaluare, traumatisme ușoare”, a declarat și ISU Cluj.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *