Andreea Esca, despre viața de cuplu alături de Alexandre Eram: Cât de romantic este bărbatul și cum o surprinde zilnic: „Eu sunt chiar o răsfățată a sorții”

Andreea Esca și Alexandre Eram reprezintă cel mai longeviv cuplu din showbiz, întrucât sunt împreună de peste 22 de ani. Prezentatoarea TV spune că dragostea dintre ei este puternică, la fel ca în prima zi și că este o persoană foarte norocoasă.

Andreea Esca, despre viața de cuplu cu Alexandre Eram

Prezentatoarea TV a menționat că este răsfățată zilnic de către Alexandre Eram și că bărbatul este atent la toate detaliile mici, chiar și la gesturile romantice.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, a declarat Andreea Esca.

Cei doi își sărbătoresc iubirea zilnic, nefiind nevoie de o dată specială precum cea de 14 februarie, însă nu va trece fără ca ei să sărbătorească cum se cuvine Ziua Îndrăgostiților, potrivit cancan.ro.

„Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!”, a mai adăugat ea.

Andreea Esca, nerăbdătoare să devină bunică

Andreea Esca are doi copii. Fiica ei, Alexia Eram, este cea mai mare și are o relație stabilă, motiv pentru care, se pare, prezentatoarea are deja așteptări de la ea.

În cadrul unei postări de pe Instagram, Esca i-a transmis un mesaj fiicei sale, Alexia Eram. Prezentatoarea TV îi recomandă să prindă „curaj” în privința unei viitoare sarcini.

„Uite,@roxanahulpe, așa eram cu două zile înainte să nasc. desigur, la o pettrecere. Mai exact de ziua mea.@alexiaeram Deci, curaj!”, a scris Andreea Esca pe InstaStory.