Sursă foto: servuscluj.ro

Unul dintre cele mai importante drumuri din Florești urmează să fie modernizat, după semnarea unui protocol de colaborare cu CNAIR. Primarul Bogdan Pivariu a declarat că documentul a fost semnat marți de reprezentanții Primăriei Florești și ai CNAIR.

„Zona de drum Tăuțiului- Răzoare- Vivo până în DN1 va fi reabilitată. Vom avea 2 benzi pe sens, trotuare pe ambele părți, banda dedicată special autobuzelor și bicicletelor. În baza acestui protocol, CNAIR va face exproprierile necesare proiectului și va depune cererea de finanțare, urmând ca lucrarea să fie realizată de către Primăria Florești.

Acest segment de drum care va face joncțiunea cu Centura Metropolitană în zona Centrului Comercial Vivo, împreună cu segmentul de drum al DN1 (zona Spitalului Regional de Urgență), care deja intră în lărgire la 3 benzi pe sens (una dedicată transportului în comun), vin să consolideze proiectul pentru rezolvarea traficului în Florești.

Facem încă un pas pentru a avea o bandă dedicată exclusiv transportului în comun în întreg Floreștiul. Aceste tipuri de investiții au avut nevoie de o durată importantă de timp pentru a fi pregătite”, a declarat primarul Pivariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.