Sursă foto: stiridecluj.ro

Un șofer care conducea cu viteză excesivă a fost oprit și sancționat marți, 31 octombrie, pe strada Traian Vuia, după ce a fost înregistrat circulând cu o viteză de 112 km/h.

”În jurul orei 19.20, polițiștii au oprit un conducător auto care conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, cu viteza de 112 km/h în zona de limitare a vitezei la 50 km/h, aspect înregistrat cu aparatul radar. Astfel, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și s-a dispus reținerea permisului de conducere a acestuia în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, menționează Poliția Cluj.

La data de 31 octombrie a acestui an, între orele 18:00-20:00 și 22:30-00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, Secțiile 1-7 urbane și Secțiile Baciu, Florești și Apahida au desfășurat activități pentru a asigura respectarea regulilor de circulație, prevenirea accidentelor rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile asociate nerespectării normelor legale de circulație.

Această acțiune a avut și scopul de a preveni infracțiunile stradale și de a combate orice comportament negativ care ar putea afecta siguranța comunității.

În cadrul acestei operațiuni, echipajele poliției au efectuat verificări asupra a 163 de vehicule, au legitimat 185 de persoane și au realizat 49 de teste cu echipamentele specifice.

Aceste activități au condus la aplicarea a 70 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcări ale normelor rutiere, și la reținerea a două permise de conducere ca măsură suplimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.