Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, marți, că există posibilitatea ca Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, și că în momentul de față nu există o decizie a partidului referitoare la un alt candidat.

Marcel Ciolacu nu a exclus posibilitatea ca Gabriela Firea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei.

„Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei -n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

Premierul Marcel Ciolacu a mai precizat că nu a existat vreo discuție în partid despre acest subiect. „E prematur. Nu am avut încă o discuţie din nou cu doamna Gabriela Firea şi, repet, n-am avut o discuţie în interiorul partidului privind alt candidat în acest moment pentru Primăria generală”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat despre variantele candidaturilor lui Robert Negoiţă sau Daniel Băluţă, Ciolacu a spus: „Nu au fost discuţii pentru candidatura la Primărie”.