Sursă foto: servuscluj.ro

Proiectul de îmbunătățire a condițiilor de siguranță a pacienților în valoare de 33,5 milioane de lei, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020), este finalizat în proporție de 94%, potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj-Napoca.

” Ne apropiem cu pași repezi de finalizarea unei investiții extrem de importante pentru protejarea vieții și a sănătății persoanelor spitalizate. Ne dorim să contribuim la asigurarea unui climat optim de realizare a actului medical, astfel încât pacienții să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, în condiții de siguranță și confort”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările desfășurate la Spitalul Clinic de Recuperare au înregistrat un progres de 95%. De curând au fost finalizate noi instalații pentru distribuția energiei electrice, iluminat, iluminat de siguranță, compensare a puterii reactive și protecție împotriva șocurilor în corpul A. De asemenea, s-a implementat un sistem nou de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și un sistem de semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației de oxigen.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, lucrările au atins un progres de 93%, iar operațiunile recente au inclus refacerea tavanelor false și instalarea sistemului de ventilare și tratare a aerului în corpul A1, alături de traseul pentru tubulatura de ventilație pe fațadele corpurilor A1 și A2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.