Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de un succes pe toate planurile. Recent, cântăreața a dezvăluit ce obsesie are, menționând că atunci când era mică era pedepsită din cauza ei.

Într-un clip de pe TikTok, vedeta a povestit că are o pasiune pentru parfumuri încă de mică, atunci când mereu își cumpăra câte unul, de fiecare dată când avea ocazia.

Deși până acum nu a înțeles de ce îi plac atât de mult, artista și-a dat seama într-un final că totul are legătură cu copilăria ei.

Delia Matache, certată de mama ei pentru că îi plăceau parfumurile

Delia Matache a povestit că atunci când era mică, iar mama ei o trimitea la cumpărături, cu restul banilor care îi rămâneau îi strângea și își cumpăra parfumuri. Pe atunci avea doar 13 ani, iar potrivit mamei sale, o fată atât de mică nu are dreptul să dețină parfumuri, ce sunt pentru femei.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum”, a povestit Delia Matache.

Aceasta a continuat și a recunoscut și că ceea ce făcea nu era în regulă, deoarece fura banii ce îi rămâneau în loc să îi dea înapoi mamei. Însă, pentru că a văzut că mama ei o pedepsește, a început mai târziu să își ascundă parfumurile, care oricum era găsite într-un final.

Din această cauză Delia a spus că a rămas traumatizată, motiv pentru care astăzi iubește parfumurile, potrivit Cancan.

Cum a ajuns Delia să devină cunoscută

În anul 1999, Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum „Altfel”, „Nu pot sa uit”, „Nu e vina mea” sau „Vino la mine”. În anul 2000, pe când avea 18 ani, Delia a apărut în primul ei videoclip, cu piesa „Un calculator o șansă în plus”, versuri semnate de Loredana Groza.